onsdag 18. mai 2011

Mai-pakke



Denne innholdsrike pakka kom i posten i dag! Kjempekoselig!

Her er garn og mange strikkeduppeditter, handlenett, perler og armbånd. Heldig, jeg!

mandag 16. mai 2011

BH























På Galskap og gledes store konkurranse skal vi lage en bursdagspresang til Irene-W. Ettersom det er hun som ER Galskap og glede, "måtte" gaven bli litt fargerik.... På en amerikansk nettbutikk fant jeg ut at det går an å få kjøpt nett til å ha utenpå garnnøstene slik at de ikke vikler seg opp når du strikker med tråden innenfra. Disse nettene selges under navnet YARN-BRA, eller garn-bh om du vil. Sprøtt navn på en dings jeg ikke visste at jeg trengte,- sprø nok ide for meg til å hekle som gave. Hun har nok ikke slike fra før vil jeg tro!...

søndag 15. mai 2011

Be sweet




































På fredag stakk jeg innom Mauds garn etter jobb. Jeg skulle egentlig se etter heklenål med krok i begge ender. Det hadde de ikke, men de hadde derimot masse fristende garn....


Jeg kjøpte blant annet et nøste t-skjortegarn fra Besweetyarns... Og så måtte jeg prøve Be sweets Bambino Taffy! Det er et kjempemykt bomullsgarn med bambus, så det er bakteriedrepende også! Jeg prøvde meg på babylueoppskriften som sto på banderolen på garnet, og lua ble riktig søt.


Jeg har også bakt litt i helga. Jeg måtte jo teste ut noen av Leila Lindholms oppskrifter fra den nye bakeboka mi "A piece of cake". Jeg bakte Toscakake, sjokolademuffins og eplekakemuffins. Nam!

tirsdag 10. mai 2011

Mai-veske









Erna- veska i NSF er egentlig en norsk veske i rødt, hvitt og blått. Min utgave har blitt svart, er strikket i Østlandsgarn og pyntet med et stoffbilde jeg har overført ved hjelp av rammelim.





























søndag 8. mai 2011

Maiveske








Papirkurven har designet denne norske veska. Jeg har laget den som en sekk med heklede seler. Jeg har brukt østlandsgarn, to nøster rødt, et nøste hvitt og et nøste blått. Hvit anorakksnor og snorstopper.







Lørdagsgodt


Både Jakob og jeg har kost oss skikkelig- han fikk 25 kroner å kjøpe lørdagsgodt for- blid og fornøyd kom han hjem med pizza, iste og en liten sjokolade....
Jeg fikk pakke i posten-hurra! Jeg var den heldige vinneren av irene-w sitt blogglotteri! Jeg fikk deilig garn, flotte knapper, blomster og bånd! Jeg er heldig, jeg!









søndag 1. mai 2011

Dustestrikkede tøfler


Sånn går det når jeg ikke gidder å følge oppskrift,- jeg trodde jeg visste hvordan firkanttøfler strikkes.... Det ble like ruter ved siden av hverandre, og jeg så det ikke før jeg skulle sy sammen!
Ikke salgbart, og bra for gubben....